Bacher Group A/S er en hurtigt voksende virksomhed, med ambitiøse vækstmål. Vi er Danmarks største forhandler af arbejdstøj, profiltøj og uniformer – og det vil vi gerne blive ved med at være. Derfor søger vi sælger til at vækste vores New Business afdeling.

Vi søger en Sales Account Manager til at vækste og servicere både eksisterende og nye danske kunder. Kunderne spænder fra landsdækkende kæder til mindre lokale virksomheder. Vi søger en profil med massere af gå-på-mod og som er klar til at tage ansvar for eget salg. Du vil arbejde i et dynamisk mindre team, med klare retningslinjer og mål.

Din personlighed er din vigtigste ressource, men vi forventer også at;

 

Du er god til at systematisere din hverdag, planlægge, eksekvere og følge op.

Du er ikke bange for at gå forrest og vise vejen, for at nå de opstillede mål.

Du er energisk og at dit høje humør kan mærkes hos dine kollegaer.

Du har gode formidlings- og kommunikationsevner

Du har et stort drive, vindermentalitet og lyst til hele tiden at forbedre dig.

Du er god til at arbejde selvstændigt.

Den ideelle kandidat må gerne have erfaring fra lignende stilling og kendskab til Navision, men det vigtigste er gåpåmod, selvtillid og lysten til at blive den bedste.

 

Vi tilbyder en attraktiv stilling på 37 timer ugentlig, med mulighed for fleksibilitet. Du vil få et job i en virksomhed i positiv udvikling, og vi forventer, at du kan tiltræde snarest muligt, men venter gerne på den rette.

 

Ansøgningsfrist: 1 aug 2017

Ansættelsesdato: Snarest muligt

 

 

For mere information kan du kontakte Anders Schmidt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.